Skip to main content

Nyhet! BadeAnstalten

Idag packar vi upp fina, väldoftande, naturliga hudvårdsprodukter från våra grannar, närmare bestämt Danmark och Jylland. det är ett tag sedan vi träffade BadeAnstalten på Formland men vi föll verkligen pladask för deras fina förpackningar och ljuvliga produkter. Alla deras produkter är tillverkade av naturliga, danska och så långt det är möjligt lokala råvaror. Till exempel björksaft från Jylländsk skog. Tvålar, scrubs och oljor tillverkas på verksamheten i Nørresundbyn. BadeAnstalten vill göra ärliga och läckra produkter som inte lovar mer än de kan hålla – det tycker vi låter som en strålande idé.

Snart presenteras tvålarna mm i butiken. Vi ses!

Related Post

Nya produkter

Peter har nu drömt hela vintern om japansk träteknik och nu har han äntligen kommit ut...

Vi firar våren med lite rabatt!

Det känns fortfarande ganska kallt ute men enligt SMHI har våren anlänt! Våren är här...

Italiensk nyhet – Nashi Argan

Denna vecka är vi extra glada över att kunna erbjuda riktigt bra hårvård i shoppen....