Skip to main content

Nyhet! BadeAnstalten

Idag packar vi upp fina, väldoftande, naturliga hudvårdsprodukter från våra grannar, närmare bestämt Danmark och Jylland. det är ett tag sedan vi träffade BadeAnstalten på Formland men vi föll verkligen pladask för deras fina förpackningar och ljuvliga produkter. Alla deras produkter är tillverkade av naturliga, danska och så långt det är möjligt lokala råvaror. Till exempel björksaft från Jylländsk skog. Tvålar, scrubs och oljor tillverkas på verksamheten i Nørresundbyn. BadeAnstalten vill göra ärliga och läckra produkter som inte lovar mer än de kan hålla – det tycker vi låter som en strålande idé.

Snart presenteras tvålarna mm i butiken. Vi ses!

Related Post

Nytt från Danmark

Nu packar vi upp nya fina värmeljushållare från både HouseDoctor och Hübsch. Helt vilt flott...

Månadens vara

Snöflingorna singlar ner och lägger sig i dag och nu längtar vi till advent! Månadens vara är...

ShouSugiBan

Nu har vi äntligen en ny produkt i egen produktion på hyllan! Tapasbrickor i ny form...

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få

10% rabatt

I vårt nyhetsbrev får du exklusiva erbjudanden, koll på våra nyheter och inspiration.
Välkommen till FormatDesign!