Skip to main content

Nyhet! BadeAnstalten

Idag packar vi upp fina, väldoftande, naturliga hudvårdsprodukter från våra grannar, närmare bestämt Danmark och Jylland. det är ett tag sedan vi träffade BadeAnstalten på Formland men vi föll verkligen pladask för deras fina förpackningar och ljuvliga produkter. Alla deras produkter är tillverkade av naturliga, danska och så långt det är möjligt lokala råvaror. Till exempel björksaft från Jylländsk skog. Tvålar, scrubs och oljor tillverkas på verksamheten i Nørresundbyn. BadeAnstalten vill göra ärliga och läckra produkter som inte lovar mer än de kan hålla – det tycker vi låter som en strålande idé.

Snart presenteras tvålarna mm i butiken. Vi ses!

Related Post

Månadens vara + tips på fågelmat

Dags att ta hand om våra stannfåglar och då tycker vi det passar sååå bra...

Le Soap – en superekologisk nyhet

Nu är de sprillans nya tvålarna från LeSoap här. Och vi tycker verkligen det är roligt...

MÅNADENS VARA – JUNI

Sommarmånad och det går att hitta blommor för fina buketter lete över allt; i trädgård,...