Skip to main content

Konstväxter

Vi har använt en hel del konstväxter i våra inredningsuppdrag, nu senast när vi varit på Hattavikens Restaurang som fått en grönskande bar. Denna gång köpte vi in lite extra så vi kunde lägga upp dem i butiken. Växterna kommer från LivingHome i Alingsås och håller riktigt hög kvalitet, UV-beständiga och med ett verkligt utseende. Vi gillar att blanda riktiga växter med konstväxter och roligt med grönska i utrymmen som har för lite dagsljus.

Klicka här för att komma till Konstväxterna

Related Post

Skördetider!

Och vad passar väl bättre än Hübsch fina glasburkar som Månadens Vara – 20% rabatt...

Nytt från Danmark

Nu packar vi upp nya fina värmeljushållare från både HouseDoctor och Hübsch. Helt vilt flott...

20% rabatt i hela butiken!

Viva la sommar och 20% rabatt under hela augusti. Ange kod Sommar17 i kassan. Går...