Form är härligt!

Allt började 2005 när vi inte hade plats på väggarna för ett bröllopsfoto. Vi hittade däremot en trist dörr och idén till fondbilder för dörrar föddes. Efter några tankevarv och ett par glas vin hade vi bestämt oss: OK – vi gör det! Och produktionen tog fart. Nu finns det många fondbilder på dörrar runt om i de nordiska hemmen och produktdesign har blivit en gren i företaget. Basen ligger i grafisk form och material vi har en koppling till genom arbetet som reklambyrå. Vi jobbar huvudsakligen med svensk tillverkning.

TRÄDGÅRDSRUM

Vi designar trädgårdsrum att trivas i!


Vi kommer till dig – mäter, kollar väderstreck och miljö. Vi pratar om i din trädgård eller altan och vad du vill använda den som.
Här kan du läsa mer om hur det går till

INREDNINGSUPPDRAG

Vi har sedan december 2014 även jobbat med inredningsdesign och är nu återförsäljare för en mängd olika företag.
Här hittar du varumärken som House Doctor, Hübsch, Nicholas Vahé, Meraki med flera. En del har vi jobbat med i våra inredningsuppdrag andra vill vi bara lyfta fram eftersom det är så härliga produkter.
Vill du se mer av våra inredningsuppdrag så hittar du vår portfolio på format.se

Vi har vårt kontor och lager norr om Göteborg och just nu bygger vi en kontorscontainer som vi verkligen längtar efter att flytta in i – är du nyfiken på hur det går till så följ med oss på Instagram – Välkommen!

https://www.instagram.com/formatdesign_gbg/