Form är härligt!
Funktionell form är fantastiskt!

Vi är övertygade om att vacker form gör tillvaron behagligare för alla människor. Men form måste också fungera för de behov och önskemål vi har. Blir formen viktigare än funktionen tappar vi en av de allra viktigaste dimensionerna. Och vi tycker verkligen att det är en ren njutning när form och funktion går hand i hand!

Allt började 2005 när vi inte hade plats på väggarna för ett bröllopsfoto. Vi hittade däremot en trist dörr och idén till fondbilder för dörrar föddes. Efter några tankevarv och ett par glas vin hade vi bestämt oss – Ok. Vi gör det. Och produktionen tog fart. Nu finns det många fondbilder på dörrar runt om i de nordiska hemmen och produktdesign har blivit en gren i företaget som hela tiden växer med återförsäljare över hela landet. Basen ligger i grafisk form och material vi har en koppling till genom arbetet som reklambyrå. Vi jobbar huvudsakligen med svensk tillverkning.

Utöver våra egna produkter har vi även ett utvalt sortiment av bra, väldoftande, goda, snygga och funktionella produkter från välkända varumärken som ligger rätt i tiden och som vi verkligen använder och gillar själva. Vi har sedan december 2014 även jobbat med inredningsdesign och är nu återförsäljare för en mängd olika intressanta och duktiga företag. Här hittar du varumärken som House Doctor, Nicholas Vahé, Meraki med flera. En del har vi jobbat med i våra inredningsuppdrag andra vill vi bara lyfta fram eftersom det är så härliga produkter. Vill du se mer hittar du våra produkter i shopen.