Uashmama

Äntligen har vi fått in Uashmamas fina paperbags i shoppen.

Pappret ger en skön känsla, nästan som läder. Och det är inte så konstigt, pappret behandlas på samma sätt som skinn, det sträcks ut och garvas. Detta gör pappret slitstarkt och hållbart, och det tål till och med att tvättas om om igen.

Design och tillverkningen sker i Toscana.

uashmama_fabrik_lo

”UASHMAMA a name, a project of life, to be experienced all round.

Many interweaved factors, as the same weaves that make it unique. A weave of natural fibres that turn a simple sheet of paper into something with different shapes. Innumerable and always new according to taste and trend, which does not follow any type of fashion, but only the inspiration of its creator Marco Marconi.”

Till produkterna

 

You must be logged in to post a comment.