NYHET

Ibland har vi fått frågan. Så idén har dykt upp ibland men så plötsligt stod alla stjärnorna rätt och vi skulle ställa ut på designmarknade à la London och vi hade precis inhandlat en ny skrivare och då blev det till slut: prints.

Först ut är två olika croquier och två foton och en grafisk komposition med text och typografi.
Croquierna är skissade och sedan inscannade, färgen är lagd på efteråt för att skapa mer liv och djup. Bakgrunden i grått hjälper också till att framhäva kroppskompositionerna i vitt och blir en fin kontrast till den vita passpartoun.
De övriga är franska intryck i olika skepnader, en stol, en mur en fras.

Vi kommer att fylla på med fler motiv när inspirationen kommer.

De finns i två olika storlekar och du kan välja som enbart print eller inramade med passpartout i en stilren ram i svart.