Designmarknad

Det har verkligen varit roligt att träffa kunder på marknader igen. Först var vi på à la London Designmarknad i Göteborg och det var fantastiskt att vara tillbaka i de mysiga lokalerna Kulturarenan på Tredje Långgatan. Dessutom var våra ShouSugiBan skärbrädor så omtyckta att vi sålde näst intill slut.

Så här har det varit full fart i snickeriet och vi har eldat och borstat i vintervädret för i helgen var vi på Act925:s marknad i Stenungsund och här på hemmaplan har vi nästan blivit ”kändisar” efter en stor artikel i KungälvsPosten så det blev många roliga möten tack vare den artikeln också.

Nu har vi årets sista designmarknad kvar och till helgen beger vi oss till Marstrands Havshotell och det ska verkligen bli roligt att vara tillbaka där igen.

Hav & Form designmarknad

11–12 december kl 10–16

Hjärtligt välkomna!