DESIGNMARKNADER

I år ska vi vara med på tre olika marknader, en riktig favorit och två helt nya, så vi ser verkligen fram emot roliga helger.
Hoppas du får möjlighet att besöka oss och alla andra roliga utställare någon av helgerna.

à la LONDON DESIGNMARKNAD
18–20 november
Fredag kl 16–20, Lördag–söndag kl 11–17

Yay! Tillbaka på à la London och i år blir det dessutom kvällsöppet på fredagen igen, så vi ser verkligen fram emot en rolig start. Det blir en fantastisk helg med ca 80 upcoming designers på supermysiga Auktionsverket Kulturarena på Tredje Långgatan i Göteborg.

JULMARKNAD NÄÄS

3–4 december
Lördag–söndag kl 10–16

Nääs Julmarknad är riktigt mysig i fantastisk miljö med blandade butiker, utställare, restauranger, caféer och inte minst hotellet. Vi har varit här som besökare tidigare men det blir första gången som utställare. Det ska verkligen bli spännande och här kompletterar vi våra skärbrädor och ljusstakar med mathantverk. I vårt tält blir det hantverk med inspiration från olika hörn i världen.

SKÖVDE DESIGNMARKNAD
10–11 december
Lördag–Söndag kl 10–17

Det ska bli superroligt att bege oss till Skövde och vara med på designmarknaden som i år håller till i Rådhuset. Roliga lokaler och massa roliga utställare med, design, konst och konsthantverk. På torget utanför kommer det också att ske aktiviteter och Skövde är ju dessutom en så julmysig stad!