Årets julmarknader är bokade

Björholmens Marina
25–26 november
Lördag 11–16
Söndag 11–15

Jul i Jonsered
2 dec
Lördag kl 10–16

I år tar vi det lite lugnare med julmarknader och de två vi ska vara med på känns som riktigt mysiga ställen.

Björholmens Marina längst ut på Tjörn är en riktig pärla och här blir det julbord och marknad. Tomten kommer på besök, fiskedamm, tipspromenad och julklappsutlottning. Kanske göra en riktigt mysig vinterhelg med övernattning innan julstöket drar igång på allvar.

Helgen efter blir det full fart med Jul i Jonsered

Julmarknaden pågår från 10-16 men bageriet öppnar för frukost från 8.00.

Musik och konst och området kopplas ihop med Jonsereds trädgårdar dit du tar dig med julbussen. Mycket fokus är på kreativitet och upplevelse. Poppels Citybryggeri har öppet så man kan i princip hänga i Jonsered från kl 10 till sena kvällen. 

Hoppas vi ses!