NYHET

ShouSugiBan Golvljusstake

Nu har vi tagit den japanska tekniken ShouSugiBan vidare till en ny produkt.
Svenskt hantverk möter japansk tradition och teknik. Shou Sugi Ban skapar en yta och struktur i träet som ger känslan av mjuk tidlöshet.

En helt unik golvljusstake i ShouSugiBan-teknik – vi eldar dem så att de får sin fantastiska yta med en så vacker kolsvart färg. Varje ljusstake får sitt eget uttryck och blir som en skulptur i rummet. Det naturliga bjuds in samtidigt som den svarta färgen och den högsmala formen är mer strikt.

Ljusstakarna är tillverkade i ek, därefter kraftigt eldade för att få fram den levande ytan, ibland är ytan behandlad, ibland är det fortfarande bark kvar. Därefter mattlackade. Ljushållaren är tillverkad i järn och ger ett gediget intryck och är dessutom en säker ljushållare.

Premiärförsäljningen kommer att ske på à la Londons Designmarknad i Göteborg. Därefter tar vi dem vidare på fler designmarknader. Du kan läsa i tidigare inlägg om Designmarknader, om var vi kommer att dyka upp.